Левски ще опита да върне Асен Чандъров на Септември


Левски ще опита да върне Асен Чандъров на Септември
Снимка: Официален сайт на Левски

3605 0

Левски ще се опита да върне Асен Чандъров на Септември още през зимната пауза. Младият полузащитник бе взет на „Герена" с едногодишно преотстъпване от клуба, на който баща му е собственик.

Повече от ясно е, че халфът няма да може да изтрае да приключи писменото споразумение между двата клуба, което е до лятото на 2020 година, пише "Тема спорт". От Септември смятат, че Асен Чандъров ще може да им помогне за завръщането на тима в елитната група още първата година след изпадането. Отборът на Милен Радуканов е на първо място във временното класиране, но иска през зимната пауза да се подсили, за да е конкурентен и през пролетния полусезон на Втора лига.

Въпреки че е твърда резерва в тима на Петър Хубчев, Асен Чандъров получава повиквателни за младежкия национален отбор от селекционера Александър Димитров. Не е ясно как ще процедират от Левски с другия входящ трансфер от Септември - Здравко Димитров. Правата на крилото са изцяло при сините, които платиха трансферна сума на клуба на Румен Чандъров.

А с кой нападател столичани може да се разделят през зимата вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички