"Съставът на Левски е ясен преди всеки мач, ролята на треньора срещу ЦСКА не е толкова голяма"


"Съставът на Левски е ясен преди всеки мач, ролята на треньора срещу ЦСКА не е толкова голяма"
Снимка: БГНЕС

1559 0

Михаил Вълчев, който е бивш треньор, а и футболист на Левски, даде интервю, в което говори за предстоящото голямо дерби срещу ЦСКА. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота, 7-и октомври, от 14:45 часа.

Той изрази мнение, че в тези сблъсъци ролята на треньора не е толкова голяма. Според него не е необходимо да се прави нещо по-специално, защото отборът се изправя срещу ЦСКА, което е достатъчно да бъде нахъсан.

Според Вълчев липсата на опит на Николай Костов в тези дуели няма да окаже никакво значение, още повече предвид факта колко опит има зад гърба си. "Синята" фигура вярва, че Костов ще избере правилната тактика.

"Той има много опит зад гърба си, след като е водил доста отбори в кариерата си. Според мен това, че не е бил начело на Левски в дербито, не може да е минус за него. Няма да е притеснен от това, което показва до момента. Предполагам, че ще избере правилната тактика за мача. Горе-долу стартовият състав на Левски е ясен преди почти всеки мач, с малки изключения. Не виждам с какво толкова трябва да мобилизира играчите в такъв двубой.

Не е необходимо нещо по-специално да се прави, защото се изправяш срещу ЦСКА и това е достатъчно да те нахъса. За дербито не е толкова голяма ролята на треньора" - сподели Вълчев пред "Тема спорт". Друга легенда на Левски пък призна, че ЦСКА има футболисти, каквито "сините" нямат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички