Курдов нападна Сираков и отсече: Илиана да напише дисертация по футбол


Курдов нападна Сираков и отсече: Илиана да напише дисертация по футбол
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6560 0

Легендата на Левски - Петър Курдов, се изказа в свой стил в дните между дербитата на "сините" с Лудогорец и ЦСКА. Столетният клуб загуби домакинството си на 12-кратния шампион, а срещата предизвика огромно негодувание сред феновете. 

След двубоя включително и любимата на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков - Илиана Раева, скочи на съдиите, а по-късно изтри публикацията си от социалните мрежи. 

Това никак не се е харесало на Курдов, макар че се възхищава на опита й в художествената гимнастика. 

Коментарът на Курдов

"Много популярна в последно време стана една приказка за 40-годишното приятелство. Искам само да кажа, че при този човек такива сантименти няма. Когато бяхме футболисти, ние бяхме една тройка неразделни приятели, все пак с по една година разлика сме, връстници - аз, Боби Михайлов и Наско Сираков. Сираков си гледа неговия интерес и когато интересът му е накърнен, реагира.

С други футболни хора си говорих след мача и нямаше как да подминем едно нещо. Коментарите на госпожа Илиана Раева вече са рецидив. Гарантирам ви, че няма никъде по света съпругата на футболен президент или собственик на клуб да говори за футбол, за съдийството. Нека да напише една дисертация по футбол, вероятно ще се докаже като топ-треньор.

Моето мнение е, че вече е смешно. Казвам й го с най-добри чувства - нека да спре. Сега, ако говорим за художествена гимнастика, там нямам какво да кажа - свалям й шапка от уважение. Но за футбол, нещо не ми допада", гласи част от интервюто със специалиста. 

Вижте каква глоба отнесе Левски след дербито с Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички