Легенда на Левски призна: ЦСКА има футболисти, каквито ние нямаме - прегазиха Локомотив Пловдив


Легенда на Левски призна: ЦСКА има футболисти, каквито ние нямаме - прегазиха Локомотив Пловдив
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

5553 0

Бившият стрелец на Левски - Петър Курдов, сподели мнението си преди предстоящето Вечно дерби с ЦСКА през уикенда. Двата тима влизат в битката на Националния стадион "Васил Левски" от различни пояси - "сините" загубиха от Лудогорец, а "червените" сразиха Локомотив Пловдив. 

Всичко това озадачава Курдов преди предстоящата битка. Той стиска палци на столетния клуб и силно се надява да се стигне до успех на символичните гости, но нямало да бъде лесно.

Той сравни за пример селекциите на големите съперници и отчете, че на "Армията" вече не разчитат само на свободни агенти, какъвто бил случаят с Левски.  

Коментарът на Курдов

"Разбира се, че ЦСКА - Левски е дерби, но този мач няма нищо общо с онези дербита от нашето време по много причини. Тези двубои ние ги чакахме с огромно нетърпение, защото само в тях можеш да покажеш истинската си стойност. Другите мачове ги играехме с настървение, но дербито с ЦСКА поне за мене винаги е било нещо много специално.

За мача тази събота очаквам Левски да победи и искам много това да се случи. Но много неща в нашия отбор не ми харесват и не ме правят оптимист. Още повече, че преди два дни ЦСКА буквално прегази Локомотив Пловдив. Те имат футболисти, каквито ние нямаме. Но очаквам всички в Левски да са в добро настроение и да дадат всичко от себе си.

Искам само да направя един паралел – вижте селекцията на двата отбора. В ЦСКА се взимат футболисти, за които се плащат трансферни суми. Докато при нас приоритетно се взимат свободни агенти. И това няма как да не се отрази", коментира Курдов пред БТА. 

Вижте кой българин в ЦСКА бе наказан за дербито с Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички