Съдбата на ЦСКА убедила първия спонсор на Левски да подаде ръка на клуба


Съдбата на ЦСКА убедила първия спонсор на Левски да подаде ръка на клуба
Снимка: Оф. сайт на Левски

2098 0

От компанията Palms Bet, която подписа спонсорски контракт с Левски тези дни, обявиха защо са решили да подадат ръка на клуба. Оказа се, че на решението им да рекламират при "сините" е повлияла тежката развръзка с автентичния ПФК ЦСКА АД.

"Palms Bet е социално отговорна компания, която е силно ангажирана със спорта. Идеята да помогнем на клуба се формира още в началото на годината, когато започна да се коментира, че има проблеми. За съжаление, не успяхме да я реализираме тогава, защото глобалната пандемия ни забави, но не ни отказа и най-сетне спонсорството ни е факт", заяви пред dsport.bg членът на Борда на директорите в компанията Лъчезар Петров.

"Знаете, че Левски и ЦСКА са най-обичаните български клубове, а "червените“ вече преживяха подобни катаклизми, които показаха, че трябва да се действа веднага, за да се предотврати задълбочаване на кризата с непредвидими последици. Затрудненията на Левски и несигурността, която влияе демотивиращо на играчите, се превърна в катализатор за нашите действия и ние подадохме ръка на тима", допълни той. А ето какво според Наско Сираков дърпа Левски финансово надолу. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички