Стойчо Стоев: Не може да пуснеш гол в 30-ата секунда


Стойчо Стоев: Не може да пуснеш гол в 30-ата секунда

1084 0

Непростимо е да ти вкарат гол в 30-ата секунда, обяви треньорът на "Левски" Стойчо Стоев след издънката в Благоевград.

"Неприятно е. Първото полувреме го проспахме. Твърде бавно играхме и дадохме възмжност на Пирин да се прегрупира. Лутахме се, първото полувреме го проспахме. Второто полувреме беше по-различно. Имахме положения, но не се възползвахме. Пирин е борбен отбор с дух и желание“, коментира той.

"Време беше да се види, че няма лесни отбори и когато излезеш с нагласата, че в даден мач можеш да вкараш по-малко усилия, не се получава. Хубаво е, че дойде тази среща, за да се види, че имаме да оправяме много спортно-технически неща. Независимо от класата на противника, трябва да излизаш мотивиран“, продължи специалистът.

„Пирин се беше прибрал през второто полувреме. Никак не е лесно, когато един отбор се прибере пред наказателното си поле. Имахме някакви положения, но и техният вратар спаси няколко положения. Умар Диаби стана някакво нарицателно име. Стара се момчето, днес направи един от най-силните си мачове, но нямаше достатъчно подкрепа от останалите. Няма да ви кажа дали и с кой водим преговори. Когато има някаква новина ще ви я кажем“, допълни Стойчо Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички