Стоев: Скъпите нападатели в други отбори не са по-добри от нашите


Стоев: Скъпите нападатели в други отбори не са по-добри от нашите

996 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев даде традиционния си брифинг преди двубоя на неговия тим срещу Пирин в неделя.

Наставникът на лидерите в "А" група сподели, че няма да рискува състоянието на своите играчи, които доскоро са лекували контузии. Това означава, че Китамбала и Гаджев изобщо няма да се появят срещу последния в класирането.

Малко вероятно е някой от контузените да се възстанови. Изключвам Деян Иванов и Боби Цонев - те са трайно контузени. С Линел Китамбала и Владимир Гаджев нещата са добре, но не искам да рискувам с тях. Това са футболистите. Ще вземем повече юноши", заяви Стоев.

Въпреки че ще се опита да запази част от играчите си, то бившият треньор на Лудогорец очаква много тежък мач срещу Пирин, който взе точка именно от действащия шампион в миналия кръг.

"Казах и преди всеки опонент е труден. Във всеки мач подхождаме сериозно. Ние се стремим да се учим от всяка грешка, но футболът е такъв, че понякога не е логичен, даден детайл може да реши някой мач. Ние знаем, че ни предстоят тежки мачове до края на този полусезон. Нормално е да излизаме пределно концентрирани и да се представяме на едно добро ниво. Имаме уважение към Пирин. Респект е доста силна дума към всеки противник, но уважаваме всеки съперник, независимо от мястото в класирането, независимо и от групата. Имахме мачове за купата и срещу отбори от по-долни дивизии и се отнесохме уважително към тях. Пирин взе точки на водещи тимове и не са за пренебрегване. Ние в никакъв случай не променяме начина си на игра. Стремим се да изповядваме нашия футбол и не виждам защо да си променяме стила на игра. Има още много неща да напасваме, за да изглеждаме още по-добре".

Той коментира и кризата с нападателите в отбора, като е на мнение, че тези на "Левски" не отстъпват на останалите в първенството.  

"Виждаме и нападатели в други отбори, които струват много пари, но и тяхното равнище не е на кой знае на каква висота. Стремим се нападателите, които имаме да ги развиваме като качества", лаконичен бе Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички