Стойчо Стоев: "Левски" зависи от отбор, който ще играе за името си


Стойчо Стоев: "Левски" зависи от отбор, който ще играе за името си

1220 0

Стойчо Стоев - треньор на "Левски", беше категоричен, че неговите възпитаници са се представили на страхотно ниво, предвид факта че "сините" зависят от ЦСКА за класирането си в топ 6.

"Подходиха доста отговорно, за което говорехме през седмицата. Ако днес не се бяхме представили добре и бяхме загубили точки, нещата ставаха неуправляеми. Достатъчно сме си го направили да не знаем в коя 6-ица ще играем, а можеше още повече да си усложним положението. Определено съм доволен от целия отбор. Играха с настроение", доволно сподели Стоев.

Стойчо Стоев коментира и критиките от страна на феновете към Владимир Гаджев, който забоде два страхотни гола във вратата на Марек.

"Публиката критикува Гаджев, но не мисля, че са прави, защото Влади се старае. Той се опитва да помага и на нападението, и на защитата. Той е един футболист, който е водещ за Левски и е юноша на тима, така че трябва да има повече уважение към него".

Той коментира и темата с предстоящия мач на ЦСКА с Ботев, от чийто изход ще стане ясно дали "сините" ще играят в първата или във втората шестица. Според него, "червените" ще играят за името си.  

"Нямам представа как ще се развият нещата, пак ще играем с един от отборите, който срещнахме досега. Просто сме зависими от друг отбор, а ЦСКА си играе за името, все пак са ЦСКА. Ще видим в неделя/ Не бих казал, че не вярвам във феърплея, просто когато не зависи нищо от теб, се озоваваш в ситуация, в която няма какво да направиш. Можехме да сме малко по-еуфорично настроение, но каквото е, такова". 

Стоев завърши с надежда, че отборът ще стигне поне финал, независимо от това в коя шестица ще играе до края на сезона.

"Ние имаме и мачове за Купата, нашите амбиции са да стигнем до финала. В никакъв случай, каквото и да стане, не бива това да повлиява на представянето на отбора. Важно е клубът да функционира правило, за да си стъпи на краката и Левски пак да е това, което е бил", завърши Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички