Батков преди Ботев - ЦСКА: Призовавам за мъжкарство


Батков преди Ботев - ЦСКА: Призовавам за мъжкарство
Снимка: БГНЕС

1621 0

Собственикът на "Левски" Тодор Батков беше категоричен, че ще е истински срам, ако "сините" не попаднат в топ 6 на "А" група и призова за феърплей в Пловдив.

"Ще бъда срамота, ако не продължим в шестицата, но ние бяхме до тук. Ако има мъже, мачът ще се играе реално. Иска ми се да вярвам", заяви Батков по повод дербито Ботев - ЦСКА утре следобед.

"Декларирам, че за 15 години не е имало случай да има нотка на съмнение, че Левски ще играе за победа. Надявам се и колегите да са така".

Утре ще гледаме всички с интерес. Би било жалко. Продължаваме за Купата, но мисля, че трябва да играем в шестицата. Видя се, че Левски играе добър футбол. Не виждам причина да не се запази отборът. Все пак продължаваме за Купата, а фактически повече футболисти бяха привлечени тази година".

Батков съжали дълбоко за изпуснатите точки по-рано през сезона, които в момента могат да костват влизането на "Левски" в топ 6.

"Яд ме е, защото в крайна сметка сами сме си виновни. Сега като гледахме мача с Гонзо си спомнихме колко нелепо раздадохме точки на кой ли не. Мачовете с Локомотив Пловдив, с Берое, с Литекс, със Славия, просто нямам думи. С Марек там мача. Не случайно треньорът на лидера каза, че тази игра се играе за точки. Не бива да се пропиляват".

В заключение Батков призова за феърплей и мъжкарство в утрешния мач.

"С никой не съм разговарял. Чета по медиите. Просто апелирам за фейрплей и мъжкарство. Това е. През есенния дял показаха характер, взеха много мачове в характер и воля, с не малко късмет, защо да не могат да бият.“

Дали съм очаквал някога да викам за ЦСКА? Честно да ви кажа – не. Това е просто... Ще гледам мача, какво да направя. Няма как да не го гледам. Каквото стане ще стане в края на краищата", завърши Батков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички