Стоянович: Беше важно да сме първи преди паузата


Стоянович: Беше важно да сме първи преди паузата
Снимка: Оф. сайт на Левски

1174 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович прие спокойно думите на колегата си Александър Томаш. Треньорът на Берое заяви, че Левски не е това, което изглежда.

"Играхме коректно, борихме се за всяка топка. Искаме, разбира се, да сме по-комбинативни, по-нападателни, да вкарваме повече. Но малко по малко ще го направим. Сега идва пауза за националните отбори, ще дам 2-3 дни почивка на играчите. В тази пауза ще опитаме да вдигнем физическата подготовка", коментира сърбинът пред "Диема Спорт" след мача.

"Беше труден мач, и преди него знаехме, че Берое са добър тим с добри играчи, с идеи, агресивни. Имахме доста положения, но показахме днес борбеност. Поздравления и за двата тима", допълни той.

Запитан как се чувства предвид факта, че Левски е на върха с преднина от 3 точки пред ЦСКА, специалистът заяви:

"Добре се чувствам, не гледам ни назад, ни напред, всеки следващ мач е най-важен. Хубавото е, че имаме фантастични фенове, които ни дадоха вятър в платната. Не гледам другите отбори, концентриран съм върху своя. Беше важно да сме първи, идва пауза и в нея беше важно играчите да са с позитивна настройка. Беше ни трудно напоследък - 4 гостувания в 7 мача", каза още Стоянович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички