Треньорът на Левски: Отборът ми не е балансиран, търся защитник и халф


Треньорът на Левски: Отборът ми не е балансиран, търся защитник и халф
Снимка: БГНЕС

1877 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович разкри трансферните си планове пред изданието slovenskenovice.si. Специалистът разкри, че се нуждае от подсилване в отбрана и в полузащита, като призна, че отборът му в този си вид не е много бланасиран.

"С ръководството на Левски, който за България е подобно на Цървена Звезда или Партизан за Сърбия, се споразумяхме бързо. В ръцете си имам отбор, който не е най-добре балансираният. В някои линии има твърде много играчи, другаде са много малко. Така че имам на разположение няколко дни до края на трансферния прозорец, който тук е до 6 септември, да допълня екипа, особено в защита и полузащита", коментира специалистът.

"Тук говоримите езици са английски, но и италиански. Има много играчи, идващи от силни клубове и първенства. Капитан е французинът габриел Обертан, който е играл в Манчестър Юнайтед и Нюкасъл, тази година дойде и исландският национал Холмар Ейолфсон. Бразилците Паулиньо и Ривалдиньо също са качествени играчи, има и млади български национали. На първо място търся български играчи, защото има квота за трима чужденци на терена*", допълни Стоянович.

Дотук в 4 мача начело на Левски сърбинът е записал 4 победи, а отборът е лидер в класирането в Първа лига.

* Става дума за футболисти от страни извън ЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички