ПФЛ обяви всички мерки за сигурност за Суперкупата


ПФЛ обяви всички мерки за сигурност за Суперкупата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1874 0

Българската професионална футболна лига излезе с официално съобщение относно всичките предприети мерки за безопасност около предстоящия двубой за Суперкупата на България, противопоставящ Лудогорец и Левски.

От тях става ясно, че привържениците ще могат да влизат на стадиона час и половина преди срещата, както и други важни подробности.

Ето какво написаха от ПФЛ:

"Българската професионална футболна лига уведомява футболната общественост и феновете, които ще посетят мача за Суперкупата на България между отборите на ПФК Лудогорец и ПФК Левски, за мерките и организацията, които ще бъдат въведени с оглед безпроблемното провеждане на двубоя! Срещата започва в 20:00 часа на 1 септември на стадион „Васил Левски“.

- Вратите на Национален стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени за привърженици в 18:30 часа на 1 септември (четвъртък).

- В деня на срещата ще работят касите на Национален стадион „Васил Левски“ на бул. Гурко и ъгъла на бул. Евлоги Георгиев и бул. Граф Игнатиев пред метростанция „Васил Левски“, където ще се продават билети за привържениците на ПФК Левски. Ще бъде разкрита каса и пред вход 25 на стадиона, където ще се продават билети за привържениците на ПФК Лудогорец. Касите ще отворят в 11 часа в деня на мача.

- Поради големия интерес към футболната среща, ви призоваваме да заемете своето място по-рано, за да се избегне струпване по входовете непосредствено преди началото на двубоя.

- Влизането на стадиона се осъществява от входовете отбелязани на билетите. Няма да бъдат допускани привърженици с билет за определен сектор да влизат в рамките на друг сектор независимо от стойността на билета.

- Проверката на валидността на билетите ще бъде осъществявана от електронни четци осигурени от компанията разпространител.

- За малолетни лица ще бъде необходимо попълването на декларация от пълнолетен придружител, която може да бъде намерена в Интернет.

- Преди, по време и след провеждане на дербито полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

- БПФЛ уведомява, че на стадион „Васил Левски“ няма да бъдат допускани фенове с артикули на други отбори в секторите определени за привържениците на участниците – ПФК Лудогорец и ПФК Левски София.

- На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Стриктно ще се спазват указанията за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия.

- На стадиона няма да бъдат допускани фенове във видимо нетрезво състояние или под влияние на наркотични вещества.

- Оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, шишета с парфюм, чадъри и други (по преценка на органите на реда) ще бъдат изземвани.

- Няма да се допуска влизането в рамките на спортното съоръжение с бутилки с минерална вода и други течности. В рамките на стадиона ще бъде осигурена възможност за закупуване на вода в пластмасови чаши.

- Расистките скандирания, както и използването на лазери по трибуните по време на мача е абсолютно забранено".

Ето какво каза наставникът на разградчани Анте Шимунджа преди двубоя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички