Стоилов за провалената сделка: Нямаме идеи в главата си


Стоилов за провалената сделка: Нямаме идеи в главата си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1714 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори пред медиите след контролната среща на отбора срещу Струмска слава. "Сините" сразиха съперника с 3:0, а хасковлията беше сериозно разпитван за провалената сделка, която беше съобщена преди малко повече от 24 часа с Юнайтед Груп.

„Футболистите, които нямаха игрови минути, получиха игрова практика. Доволен съм от представянето. Имаше желание от играчите, въпреки че теренът бе замръзнал. Много млади играчи също поиграха“.

„Не е приятно, когато дълъг период от време се чакат положителни решения. Тези дни ще мислим как клубът ще направи следващата стъпка. В главата си нямаме идеи. Когато ги има, ще излезем и ще кажем следващите стъпки. Това, което като клуб и работа трябваше да свършим на евентуалните инвеститори, успяхме да го свършим. Извън възможностите ни са предишни задължения и т.н.“

„По принцип имахме идея за контролата. Бяхме се договорили със Струмска слава. Мачовете от събота до събота не ме устройва. Този цикъл е голям. Сега играем от събота на събота и тренираме на леда. Нека не се връщаме на тази тема. Предварително беше маркирана, но не я обявихме напред. Доволен съм, защото всички трябва да имат минути, за да поддържат добра спортна форма. Когато играят на терена, няма да имат и извинение, че не са играли дълго. Нормално е да има напрежение с огромното им желание, което имат. Трябва да се върнем на пътя на победите. Ще дойдат дните, в които ще започнем да побеждаваме. Трябва няколко мача да устискаме на воля и желание“. 

„Тук до ден-два ще стане ясно каква ще е стратегията. Нямаме идея. Ще видим кое е най-доброто. След като бяхме докарали нещата до наистина важна стъпка за българския клуб, бяхме близо. Ще опитаме с наши средства, ще търсим нови хора, ще видим и спонсора. Твърде кратък е срока от вчера до днес, за да кажем нещо кардинално. Ще уведомим и привържениците. Ясно е, че всички левскари ще трябва да излезем от този момент, който бих казал е исторически. Старите задължения останаха, клубът е изчистен от всичко, което можеше да изчистим. С общи усилия ще трябва да направим план и стратегия, честно и открито. Нуждаем се от всеки левскар“.

„Не мога да ви кажа за лиценза. Господин Ивков ще каже. Това е за март месец. Нямаме задръжки, затова чакахме и решението за сделката. Имахме шанс за 1-2 трансфера в европейски отбори, но предпочетохме да запазим отбора. Не очаквахме, че така ще се развият нещата. Не знаем какво повече да кажем. Не е правилно да коментираме още тази тема“.

„Нямаше сделка! Какво по-прозрачно?! Имаше одит, сделка – няма. Самата компания е достатъчно прозрачна. Дълговете на Левски са публично достояние. Всички дългове ги има в текущото състояние, ако аз кажа цифри, може и да объркам нещо. Кажете нещо конкретно кое не е прозрачно, не с недомлъвки. Докарахме дотам Левски да е интересен на световна компания. Работата на клуба беше добра, преценката е на компанията“, сопна се Стоилов на журналистически въпрос.

„Не съм притеснен, че ще загубя битка за Левски. Защото ако не намерим начин с наши средства, винаги можем да разчитаме на подкрепата на левскарите. Не един или два пъти левскарите спасяваха клуба. Жокерът от привържениците спасява клуба. Не искам обаче да поставяме феновете в такова положение. Достатъчно е да си взимат билети, карти, артикули, фланелки и всичко друго, което клубът организира. Бъдещето не е чак толкова страшно. Беше страшно преди година и половина. Голяма част от задълженията ни не са лицензионни. Има и някакво задължение за след 3-4 години“. А ще разпродава ли отбора Левски, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички