Малко след серията от 9 мача без победа: Сираков иска от Левски да бие Лудогорец


Малко след серията от 9 мача без победа: Сираков иска от Левски да бие Лудогорец
Снимка: Levski.bg

4593 0

Носителят на Купата на България Левски се намира в много тежка историческа серия без победи в родния шампионат - цели 9 мача. В следващия кръг пред "сините" обаче се отдава добра възможност да бъде сложен край на този период.

Отборът гостува на 14-ия в класирането Пирин в Благоевград. "Орлетата" са загубили три от последните си пет мача в шампионата, като разликата между тях и предстоящия им опонент е 18 точки.

Любопитното е, че собственикът на Левски Наско Сираков намекна, че очаква от отбора да спечели следващите пет поредни мача. "Да благодаря на възпитаниците на Мъри, че му направиха такъв "страхотен" подарък в събота. Мисля, че със следващите пет мача като победите, ще се реванширате. Нещата са във вас" - заяви той около празненството за рождения ден на Мъри.

Бърз поглед в програмата на "сините" обаче показва, че тази задача ще бъде много трудна. Причината е, че веднага след мача с Пирин, който със сигурност не бива да бъде подценяван, следва тежък сблъсък с Лудогорец. "Сините" са в серия от цели 20 мача без победа срещу разградчани в шампионата. Те обаче ще имат подкрепата на своите привърженици, тъй като са домакини.

ТЪРПЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СЕ ИЗЧЕРПА - ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНАТА

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички