Стоилов: Трябва да почнем да побеждаваме, после да мислим за трето и четвърто място


Стоилов: Трябва да почнем да побеждаваме, после да мислим за трето и четвърто място
Снимка: БГНЕС

803 0

Най-важното към този момент е тимът да започне да печели, а след това да мисли за класирането. Това заяви треньорът на Левски Станимир Стоилов преди двубоя с Хебър от 22-ия кръг на Първа лига. Той ще се проведе утре в Пазарджик.

"Явно, че нашите конкуренти си печелят мачовете, а ние губим ненужни точки. Трябва да почнем да побеждаваме, след което да мислим за трето, четвърто или седмо място. Най-важното в момента е Левски да започне да печели мачове", бяха конкретните му думи.

Единственият "син" негатив

"Където и да гостува Левски, винаги е празник, което е добре за футбола. Единственото негативно в нашия отбор е, че не сме печелили от дълго време. Нормално е утре да имаме голяма амбиция.

Очакванията срещу Хебър

Хебър също е отбор, който се бори и успя да победи Славия на „Овча Купел“. Футболистите трябва реално да оценяват ситуацията и да знаят, че лесни победи няма. Очаквам футболен празник и очаквам нашите футболисти да играят на максимум. Тогава нищо няма да зависи от Хебър", каза още Стоилов.

Възстановени ли са след Лудогорец?

"Мачът с Лудогорец беше труден, динамичен, интересен, но пет дни са напълно достатъчни за възстановяване. Ще има минимум една промяна заради наказанието на Ивелин Попов. За другите ще решаваме до последния момент. Периодът е достатъчно голям между единия и другия мач", продължи треньорът.

"Казах и в предните мачове, че когато терените бяха неприятни и беше по-трудно да се отбележи гол, ни трябваше характер и воля. В завършващата фаза продължаваме да имаме проблеми. В мача с Пирин имахме 4-5 ситуации, които трябваше да бъдат реализирани.

Джевад Ел Джемили се старае много, той е тук само от седмица. Рикардиньо бързо влезе в игрови начин на игра. Трябва да създаваме повече ситуации пред вратата на противника, за да може централният нападател да ги реализира. Той е зависим от всички в атака", завърши той. По-рано стана ясно, че един от титулярите на Левски срещу Лудогорец не е бил готов за игра, но се е наложило включването му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички