Разкритие: Един от най-добрите за Левски срещу Лудогорец не е бил готов за игра


Разкритие: Един от най-добрите за Левски срещу Лудогорец не е бил готов за игра
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3730 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов направи любопитно признание след дербито с Лудогорец. Той разкри, че десният краен бранител Жереми Петрис не е бил готов за игра, но е било рискувано с него. 

Двата отбора завършиха при 0:0, а именно Петрис бе сред най-добрите за "сините". Въпреки че имаше момент на неточност, през останалото време се отчете в много важни намеси в отбрана, а освен това не спираше да се включваше в нападенията на тима си.

"Имахме добри флангови играчи, които могат да дублират Петрис. Все още е в лошо кондиционно състояние, но решихме да рискуваме с него. Когато крайните ни защитници са здрави, няма нужда да играем с петима бранители, те са достатъчно добри във фаза в защита.

На футболистите задачата им е на терена - да показват най-доброто, да тичат, да се борят за Левски, те имат още праг да играят още по-добре. Трябва да вкарам амбиция в сърцата и душите на играчите и да подобрим качеството" - сподели Мъри.

Наставникът отговори и на въпрос дали има напрежение в отбора заради серията от 11 поредни двубоя без победа. "Нормално е да има напрежение заради негативната серия. В другите мачове беше много по-лесно да победим. Първо трябваше терените да са по-добри, второ ние трябваше да се нагодим по-добре на лошите терени". Станимир Стоилов посочи като фактор именно терена за отличната игра на Левски срещу Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички