Стоилов: Трима играчи играха твърде плахо за Левски, не може да си вдигаме духа с Вихрен


Стоилов: Трима играчи играха твърде плахо за Левски, не може да си вдигаме духа с Вихрен
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2708 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори след седмия пореден успех за Купата на България. "Сините" се наложиха при гостуването си на Вихрен Сандански с 4:1 и продължиха серията от миналата кампания.

Специалистът изрази притеснението си от допуснатото попадение от статично положение при визитата на третодивизионния тим и подчерта, че не може да се правят заключения от гостуване на Вихрен. 

Серията без успехи през последния месец

"Без да се трудиш - трудно се постига нещо. Получи се хубав футболен празник в Сандански. Нашите фенове отново бяха на стадиона от региона и цяла България. Важна и заслужена елиминация", започна Мъри след последния съдийски сигнал.

Непретенциозният съперник

"Да си вдигаме духа... Вихрен е отбор от третото ниво и колкото и да имаше желание, нямаше как да ни се противопоставят.

Когато получиш гол от статично положение, може да си мислиш само лоши неща. Виждаше се преимуществото и въпреки тежкия терен - ние отбелязахме 4 попадения.

Дано попаденията на Уелтон и Роналдо им се отразят позитивно, но не е сериозно да правим заключения след този мач", обясни Стоилов.

Критиките към играчите

"Концентрацията и свръхамбицията отново не бяха на ниво, щом ни отбеляза отбор от третото ниво след статично положение. Трима играчи играха твърде плахо за играчи на Левски. 

Съмнявам се, че някой от контузените може да е възстановен за мачовете с Лудогорец. Единствено Илиян Стефанов, но той не е тренирал от месец", добави Стоилов. 

Ето как се разви срещата между Вихрен Сандански и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички