Ивелин Попов: Сами сме си виновни за положението, в което сме


Ивелин Попов: Сами сме си виновни за положението, в което сме
Снимка: Levski.bg

1498 0

Ивелин Попов бе избран за "Играч на мача" при втората поредна победа на Левски в Първа лига през последните две седмици.

Българският гранд се наложи с 2:0 над Ботев Враца на "Герена", а опитният играч отчете, че "сините" са пропуснали да затворят срещата преди последния съдийски сигнал, но и сподели, че клубът се движи игрово в правилната посока.

Мнението на Попето

"Едно добро първо полувреме изиграхме, но имахме леко отпускане през второто. Пропуснахме да решим по-убедително мача. Ботев Враца имат добри футболисти и можеха да върнат попадение. Всеки гол носи повече самочувствие, а това би ни върнало към победите.

Днес се получиха доста интересни неща, хубави голове. През седмицата работихме добре всички и днес отговорът е на лице. Надявам се да продължаваме така. През следващата седмица ни очаква тежък съперник и само с победи и характер бихме печелили трите точки, и така бихме стигнали до Европа“, категоричен бе бившият капитан на България.

"Иска ми се да бъдем по-отговорни и да не разчитаме на другия, все пак сме отбор и си помагаме, но нека играчите да слушат повече треньора, ръководството и по-опитните футболисти", добави Попов,а секунди по-рано отказа да коментира случващото се в Левски на ръководните постове.

Вижте как Краев пропусна дузпа в самото начало на срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички