Левски пропусна страхотен шанс: ВАР разгневи врачани с дузпа, но Краев не уцели вратата (ВИДЕО)


Левски пропусна страхотен шанс: ВАР разгневи врачани с дузпа, но Краев не уцели вратата (ВИДЕО)
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2361 0

В 23-тия кръг от българската Първа лига Левски посреща у дома Ботев Враца в удобен опит да запише втора поредна победа след негативната серия от 11 срещи без успех. "Сините" по традиция в последно време обаче играят трудно срещу този съперник.

Потвърждение за това е фактът, че в последните шест двубоя между двата тима Левски има само две победи (+ една загуба и три равенства), а в последните три мача - един успех.

Всичко можеше да започне отлично за отбора на Станимир Стоилов при този им сблъсък. Още в първите минути от двубоя удар с глава на Ивелин Попов, намерен с центриране от ъглов удар, срещна ръката на противников играч.

Въпреки че разстоянието бе твърде малко, ръката далеч не бе в естествена позиция и бе доста встрани от тялото. Главният рефер не видя веднага ситуацията и я подмина. Впоследствие обаче получи сигнал от ВАР да я преразгледа.

След като го стори, отсъди 11-метров наказателен удар. С неговот изпълнение се нае полузащитникът на "сините" Андриан Краев. За нещастие на домакинските привърженици обаче, той стреля покрай страничния стълб - в аут. Можете да видите цялата ситуация чрез видеото по-долу в материала.

Всичко за мача от 23-тия кръг в Първа лига Левски - Ботев Враца (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички