Стоилов: Левски трябва да разкрие кой какви задължения е направил и да си ги изчистят тези хора


Стоилов: Левски трябва да разкрие кой какви задължения е направил и да си ги изчистят тези хора
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1766 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов призова "синьото" ръководство да разкрие кой е отговорен за задълженията, които е натрупал клубът, а също и кой бивш управляващ за какви дългове има вина.

"Време е клубът да излезе и да разкрие кой какви задължения е направил и да потърсим тези хора, за да си ги изчистят. Ние се крием и отлагаме истината. Истината накрая лъсва. Лесно е да си тръгнеш и да кажеш, че Левски е спасен. Нито е спасен, нито е в добри ръце. Нашият клуб трябва да направи тази крачка. Трябва да се покаже кой какво е направил в този клуб и какво е станало през годините. Няма какво да се крие", заяви Стоилов в интервю за "Диема спорт".

"Моят ангажимент, както и на Иво Ивков, е да не допускаме предишните грешки да се освобождават хора, без да се разтрогват договори с тях както трябва. Аз съм на принципа, че собственикът винаги е най-виновен, а след това останалите. Левски е удавен, а не е спасен. Празни приказки много се говорят", продължи той.

"При нас думата футболен бизнес я нямаше. Работеше се аматьорски, всеки си правеше задължения. Не се съобразявахме с футболната пазарна икономика. Прекалено малко спонсори успяхме да привлечем във футбола. Там държавата трябва да помисли. Спорт №1 е футболът. Нямаме стадион, който да отговаря на някакви критерии. Изключвам стадиона в Разград", каза още наставникът. А ето коя е най-трудната задача пред отбора според треньорското ръководство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички