Венци Стефанов свали шапка на феновете на Левски, похвали ЦСКА и Стойчо Младенов


Венци Стефанов свали шапка на феновете на Левски, похвали ЦСКА и Стойчо Младенов
Снимка: БГНЕС

7030 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че шампионът Лудогорец може и да бъде детрониран от ЦСКА през този сезон. Той подчерта, че "орлите" играят колебливо в последно време, докато "армейците" се представят много силно след идването на Стойчо Младенов.

"Дали Лудогорец може да бъде детрониран? Лудогорец имаше доста колебливи прояви. ЦСКА, откакто Стойчо пое, е само с големи офанзиви. Не мога да кажа. Хубаво би било. Би било интересно да се води една борба до последния кръг, защото виждаме, че последните години един е шампион, а другите доиграват. Време е и червената общност да се зарадва."

Стефанов заяви, че уважава феновете на ЦСКА, но не подмина и феновете на ЦСКА, като заяви, че уважава и тях, въпреки че не пести критики към тях. "Аз уважавам всички привърженици на ЦСКА, уважавам и привържениците на Левски не по-малко, нищо, че си позволявам да кажа, това, което мисля. Виждам един доста по-добър Левски, вижда се работата на Стоилов. Уважавам, че привържениците им помагат, шапка им свалям. Дано не дойде време да искаме и ние от нашите привърженици", каза Стефанов.

На пресконференцията Венци Стефанов атакува Димитър Бербатов, като заяви, че неговият екип подмамва малките клубове и очаква "изненади по тоалетните" на Конгреса на БФС (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички