Петров за гостуването на Левски: Не отиваме като обречени


Петров за гостуването на Левски: Не отиваме като обречени
Снимка: Lap.bg/ Velizar Eremiev

2072 0

Старши треньорът на Пирин Благоевград Красимир Петров говори преди утрешния двубой между "орлетата" и Левски на стадион "Георги Аспарухов". Гостите влизат в срещата от 14-а позиция с две равенства и две загуби след първите четири кръга, докато за възпитаниците на Станимир Стоилов това ще бъде едва третия мач за първенството. 

"Чакаме гостуването на Левски с нетърпение, защото това е предизвикателство за нашия отбор. Левски е може би най-добре играещият от тактическа гледна точка тим в България, воден от един от най-добрите треньори в страната в последните две десетилетия.

Разбира се, че имаме своите сериозни кадрови проблеми, но ще се постараем да дадем максимума от своите моменти възможности. Ясно е, че Левски е фаворит, но не отиваме като обречени. Множеството отсъствия на основни играчи ще дадат възможност на нашите юноши от школата да покажат, че имат голямо бъдеще във футбола. Това наистина е добър шанс за тях" , коментира Петров пред клубния сайт на благоевградчани. 

Вижте кои звезди на Пирин няма да бъдат на разположение за гостуването на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички