Филип Кръстев вдигна цената си до 3 милиона евро в Левски


Филип Кръстев вдигна цената си до 3 милиона евро в Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

11992 0

Сериозно е вдигнал цената си атакуващият халф на Левски Филип Кръстев, откакто заигра на "Герена". Според вестник "България Днес" от Манчестър Сити, които държат правата на национала, не биха го продали за по-малко от 3 милиона евро.

Назначени скаути отговарят специално за младия футболист и следят изкъсо изявите му. Всеки негов гол в европейските клубни турнири вдига допълнително цената му. Още през това лято към него имаше сериозен интерес на трансферния пазар, но неговото желание бе да остане при "сините" за още един сезон.

Според портала transfermarkt.com актуалната цена на халфа е 900 000 евро. Това е най-високата му стойност в кариерата, като още веднъж той е достигал тази цена - през декември 2020 година, когато беше част от Славия.

Когато беше пратен в Левски - през януари тази година, националът струваше 500 000 евро и на практика с престоя си на "Герена" той наистина е вдигнал цената си.

Кръстев е само на 20 години и ако продължи доброто си представяне със синия екип, той ще вдигне цената, а и интереса към себе си, още повече. А ето с какво каза той, че го е спечелил Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички