Стоилов: Имаме проблем при дузпите, липсва ни организация


Стоилов: Имаме проблем при дузпите, липсва ни организация
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1216 0

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори след поражението с 1:2 от Лудогорец в осминафинален мач между двата отбора от Купата на България.

Специалистът отказа да коментира потенциални бъдещи инвеститори в клуба.

„Като игра, желание имаше амбиция в играчите, но ни липсва организация. Отпаднахме физически и нямахме възможност да вкараме свежи хора, които да задържат ритъма след първия час игра. Имахме и положения и амбицията да спечелим, но не успяхме. Вторите 45 минути почти нямаше мач. Накъсана игра, симулации. През първото бяхме значително по-добрият отбор. Явно Левски има проблем с дузпите и ще трябва да работим“, започна Стоилов.

„Малката бройка играчи почти изкара 11 месеца без прекъсване. Хората, които влязоха, имат нарушена подготовка и сега не са в добро състояние. Надяваме се да оздравеят играчите и да се засилим на някои позиции. На този етап няма да има голяма възможност за трансфери. Единствено търсим централен нападател, за да имаме конкуренция. Всичко зависи от финансите, спрели сме търсенето. Прекарахме тежка година. В отбора има желание да се бори и опитва. В последните два мача изглеждахме като равни с хегемона Лудогорец. Трябва ни малко класа. Не мога да отговоря за инвеститори. Имахме срещи и разговори. Върви се по някакъв път, но това не зависи от нас, а от новите желаещи собственици“, продължи той.

„Направихме прекрасна година, създадохме отбор, който не се притеснява да играе и има доверие от привържениците към клуба. Спечелихме трофей, както и прекрасни евромачове. Това са горе долу възможностите на този етап. Ако има нов инвеститор, той ще каже дали е доволен от това, което се случва в клуба“, завърши Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички