Степан Хиндлиян засега не вижда реалистична възможност Efbet да влезе в "Левски"


Степан Хиндлиян засега не вижда реалистична възможност Efbet да влезе в "Левски"
Снимка: БГНЕС

2703 0

Това предложение според мен е нереалистично, защото собствеността на „Левски” е в „Нове Холдинг” и фирмите на Васил Божков. Как да гледаме на това предложение (бел. ред. – на Efbet), а и не сме ние хора, които да вземаме такова решение? Клубът си има управленска структура. Така председателят на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян коментира бъдещето на „Левски” от гледна точка „спонсор” и предложението на Efbet да налее 8,5 млн. лева при „сините”.

Хиндлиян каза пред БНТ, че ако привържениците имат блокираща квота в управлението на „Левски”, няма да има задкулисие, каквото имало в последните 10 години в клуба. „Не е задължително хората, даващи пари за клуба, да са собственици – този модел катастрофира”, смята Хиндлиян. Той вижда бъдещето в експертно управление, което да управлява парите за „Левски”.

Същевременно Хиндлиян припомни, че Васил Божков отрекъл, че някой го притиснал да вземе собствеността на „Левски”. „Такъв филм няма да играя”, добави Хиндлиян в отговор на слухове, че „Левски” може да последва съдбата на ЦСКА и да се спаси с чужд лиценз.

Иначе Хиндлиян изрази задоволство от събирането на средства за „Левски” в дарителска сметка, за да се погаси задължение от 143 000 лева, но и притеснение, че досега дарения са направили под 800 души.

Преди утрешното дерби с ЦСКА, ще има шествие на сини фенове, но Хиндлиян уточни, че това не е протест.

Какво точно предлагат от Efbet - вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички