Стефанов: Калоян Кръстев може да е най-добрият играч в България


Стефанов: Калоян Кръстев може да е най-добрият играч в България
Снимка: Lap.bg

2167 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че винаги когато облече червени обувки и червена блуза, неговият отбор побеждава Левски. Босът на "белите" си пожела нападателят Калоян Кръстев да продължи да играе така и може да стане "най-добрият играч в националния отбор на България".

“Играхме доста добре. Теренът беше тежък, а Левски също се бореше. Убеден съм, че заслужено победихме. Калоян Кръстев може да бъде най-добрият отбор и в националния отбор, ако прави това, което се иска от него. Днес правеше и резултатите дойдоха. Едно време един също много силен български футболист казваше – Ако искаш да ядеш круши, трябва да седиш под крушата. За да можеш да вкараш гол.

„Очаквам следващия мач да си е дерби, както беше и днес. Който и да се падне, всички отбори, доколкото знам са Лудогорец, Арда, ние и някой между ЦСКА и Ботев Враца. Който и да се падне, ще е много тежко”.

„Няма черни и бели котки. Момчетата се бориха мъжки и с желание и мъжество победиха. Нищо не смятам, че сме прескочили. Искам да завърши това първенство и да се стягаме здраво за следващото. Славия винаги е бил отбор. Тези 108 години Славия никога не е било да не е отбор. Аз като си обуя червени обувки и блуза винаги бием Левски. Путин е един, а тези, които не са го разбрали, ще го разберете”.

„Всички отбори, които продължават, искат Купата. Важно е кой ще успее да бъде носителят ѝ. Много бих бил щастлив да сме ние, ако отново я вземем. Дай Боже да играем мъжки, да имаме шанс и да се окичим с трофея. Тарханов не е пожелал Лудогорец? Той е треньор и разбира повече от мен. Аз знаете от какво разбирам – по-деликатни работи”, завърши Венцеслав Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички