Тарханов: Най-хубавото нещо беше да победим Левски


Тарханов: Най-хубавото нещо беше да победим Левски
Снимка: БГНЕС

720 0

Треньорът на Славия Александър Тарханов изрази задоволството си след успеха на "белите" над Левски с 2:1 в четвъртфинален мач за Купата на България. Руснакът отличи характера на отбора си и призна, че бранителят Надер Гандри е придал нужното спокойствие за такъв мач.

„Играта беше много интересна и от двата отбора. Направихме така, че да бъдем интересно на игрището”, започна Тарханов.

„Смятам, че второто полувреме се променихме. Подходихме с дълги подавания. Очертаха се излизания на наши играчи и при едно такова вкарахме победен гол”, продължи Тарханов.

„Радостното е това, че дори като изравни Левски, то ние продължихме да искаме победата. Харесвам да гледам така отборът”, подчерта руснакът.

„Правилно е, че следващият мач с тях ще е различен. Отборът възвръща доброто си ниво. Духът на играчите също се повишава. Може би една от причините така да бъдат по-спокойни е Надер Гандри. Точно такъв вид играчи всяват спокойствие в останалите и всичко изглежда по различен начин. Появата на Узунов също успокои играта в някои моменти и в някои части на терена”, продължи Тарханов.

„По-приятно нещо няма в този тежък за нас сезон. Достигаме последните 4 за Купата на България и е постижение. Засега нищо повече от това не искам, освен да почивам. Искам да виждам на това ниво – запленен от футбола, играещ с настроение и върви добре. За мен е важно как ще възстановим играчите. Нямаме чак такъв голям състав, че да разчитаме на пълноценни смени, затова е важно възстановяването”, завърши Александър Тарханов. Вижте едно от полемичните положения в срещата в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички