Станислав Иванов: Не е добре, че няма да играем в Европа, това е подарък за феновете


Станислав Иванов: Не е добре, че няма да играем в Европа, това е подарък за феновете
Снимка: Оф. сайт на Левски

1138 0

Нападателят на Левски Станислав Иванов заяви, че не смята да е по-добре, предвид кризата в клуба, това, че отборът няма да играе в евротурнирите през следващия сезон. "Лично за мен не е по-добре, защото това е подарък за феновете. Като цяло всеки един привърженик иска да гледа Левски в Европа", коментира Иванов за предаването "Код Спорт".

"Първо е най-важно клубът да бъде стабилизиран, да се работи професионално, както е било винаги, и след това вече можем да говорим за титли и за купи. Нормално е, че феновете най-накрая искат да видят Левски с трофей. 11 години хората са изгубили всякакво търпение. Ето, сега има доста българи и млади футболисти. Важно е да има търпение, да се направи добър гръбнак на Левски. Според мен рано или късно Левски ще се върне там, където му е мястото", категоричен бе той.

Запитан дали му тежи, че любимият му клуб е далеч от онази "синя приказка“, когато тимът стигна до1/4-финал за купата на УЕФА, а след това се класира за групите на Шампионска лига, Станислав заяви: "Тежи ми, да. Като левскар не ми е приятно, но се надявам рано или късно да се оправят нещата". А кои уж "сигурни" нови попълнения на Левски мотаят клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички