Станислав Иванов: Ако няма подходяща оферта, ще остана в Левски


Станислав Иванов: Ако няма подходяща оферта, ще остана в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1782 0

Нападателят на Левски Станислав Иванов призна, че иска да се развива в чужбина. Младокът обаче разкри, че ако клубът не получи "подходяща" оферта, той ще остане на "Герена". Говореше се, че интерес към него проявява Лудогорец, но директорът им Ангел петричев отрече. 

"В момента съм футболист на Левски и не мога да коментирам коя посока бих избрал. Но за в бъдеще искам да играя в чужбина. Най-обичам да гледам английския и испанския футбол. От малък съм от Левски, левскар съм и обичам този клуб! Ако мога да му помогна, бих останал. Ако няма подходяща оферта, която да устройва клуба, ще остана", заяви Иванов за "Код Спорт".

Запитан какво се промени с идването на Наско Сираков в клуба, той заяви: "Според мен тепърва ще започнат да се променят нещата откъм положителната част. Ще видим какво ще се случи. Не чувствам по-специално отношение от него. Мисля, че към всички е еднакво. Няма разделение на футболистите". А каква добра новина дойде за Левски снощи вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички