Станислав Иванов: Липсват ми дербитата с ЦСКА, феновете в САЩ не са същите като в България


Станислав Иванов: Липсват ми дербитата с ЦСКА, феновете в САЩ не са същите като в България
Снимка: Lap.bg

1589 0

Бившият нападател на Левски Станислав Иванов се прибра в България за няколко дена и даде интервю пред "Блиц", в което говори за трудното си начало зад граница и разкри какво му липсва най-много от България. Наскоро Стаси получи и повиквателна от Ясен Петров за мачовете на националния ни отбор срещу Украйна и Швейцария в началото на месец ноември:

"Свикнах с живота в Чикаго. Бързо се приспособявам. Беше нещо ново за мен. Неприятно беше, че се контузих, като отидох, но сега се чувствам добре. Феновете в Щатите не са запалени по футбола като в България. Идват на мачовете със семействата си и спокойно гледат. На всеки двубой има доста хора. Няма ги дивите запалянковци като тук. Радвам се на голяма подкрепа от българите в Чикаго. На домакинските ни мачове имаме по три, четири, пет български знамена на стадиона", заяви 22-годишният играч на Чикаго Файър.

"Все още нямам попадение в официален мач, но все пак бях шест месеца контузен. Работя всеки ден за това, дори и сега, докато съм в България, не спирам да работя. Знам, че това ще дойде с работа, тренировки и мачове, не се притеснявам".

"Имам самочувствие за себе си и не мога да бъда изненадан от повиквателната от Ясен Петров. Тренирам, работя и играя. Да, беше доста неприятно шест месеца да не играя заради контузия, но сега се чувствам добре и се радвам, че отново съм в националния отбор. Ще дам всичко от себе си, както винаги съм го правил. Минах през един от най-гадните периоди за всеки спортист - да стоя отстрани и да се възстановявам от контузия. Доста трудно беше и се радвам, че премина", щастлив е Иванов.

"Привържениците ми липсват, особено дербитата с ЦСКА. Следя всеки мач и се радвам на прогреса на отбора благодарение на г-н Стоилов. С доста момчета поддържам контакт, дори в последните дни, докато съм в София, се видях с някои от тях. Не забравям Левски, където и да съм. Всяка година се говори и пише, че е време за трофей, но ще видим. Надявам се да вземат Купата, стискам палци", каза за финал бившият играч на Левски.

Наскоро пък се появи информация, че Станимир Стоилов ще настоява пред ръководството на "сините" младите играчи да получават по-големи заплати!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички