Втора двойка братя на "Герена" - Станимир Стоилов връща Божидар Краев в Левски?


Втора двойка братя на "Герена" - Станимир Стоилов връща Божидар Краев в Левски?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

7344 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов има голямо желание да върне Божидар Краев на стадион "Георги Аспарухов", твърди "Gong".

Изданието пише, че "синият" наставник вече е споделил идеята с ръководството на тима и ще се опита лично да убеди нападателя, че едно завръщане в България би рестартирало кариерата му...

Краев игра за Левски между 2014 и 2017 година, а след това бе продаден на Мидтиланд. През сезон 2019/20 той бе преотстъпен на Жил Висенте, а през 2020/21 бе пратен и във Фамаликао. Понастоящем той има договор с датския клуб до лятото на 2022 година, но не се е появявал в игра от 22 септември, когато порита половин час при победата с 5:0 срещу Келеруп.

"Gong" подчертава, че едно завръщане на Божидар Краев в Левски за момента изглежда много трудно осъществимо, но не се знае как ще протекат евентуалните разговори между него и Станимир Стоилов. Под негово ръководството по-малкият му брат Андриан бе върнат по-назад по терена и изигра някои добри мачове със "синята" фланелка.

В събота (30.10.) Левски гостува на Черно море във Варна в мач от Първа лига, а ръководството на "моряците" излезе с важна информация за феновете, които имат намерение да гледат двубоя на живо - ето каква е тя!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички