Нетипично: Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде за пример феновете на Левски


Нетипично: Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде за пример феновете на Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3300 0

На нетипичен коментар от страна на старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов станаха свидетели феновете на футбола в България!

Снощи "червените" победиха Арда Кърджали с 2:0 на 1/8-финалите за Купата на България, но на стадион "Българска армия" присъстваха малка бройка фенове и наставникът на "армейците" бе озадачен от този факт. Младенов даде пример с привържениците на големия враг Левски, които според него почти са напълнили своя стадион, без да уточнява кой мач има предвид:

"Нямам обяснение. Само при нас се получава това нещо. Разчитаме много на нашите фенове, те го знаят много добре. Разговаряли сме на тази тема, но защо е този отлив - нямам обяснение. И се получава само при нас. Виждате Левски. Левски играят... с кого играха и напълниха почти стадиона. Нямам обяснение. Нямам обяснение защо феновете отсъстваха в днешния мач. И не само в днешния", бе коментарът на Младенов на излизане от стадион "Българска армия".

"Те трябва да знаят, че ни липсват много. Липсват ни и трябва да идват. Трябва да присъстват. Ние сме в процес на изграждане на отбор и то шампионски отбор. Имаме нужда от подкрепа именно от тях. Тези футболисти трябва да бъдат поощрявани. Виждате Амос Юга какъв мач направи. Малкото фенове му ръкопляскаха. Останаха възхитени от поведението му. Не само от неговото, но и на всички. Ние за тях играем".

"Уморих се да призовавам. Надявам се следващия мач да имаме още по-голяма подкрепа", добави още Стойчо Младенов.

Разбира се, част от причината за отлива на фенове със сигурност е изискването за наличие на т.нар. "зелен сертификат", но запалянковците на ЦСКА ще имат шанс да се "поправят" съвсем скоро - в неделя (31.10.) "армейците" са домакини на Локомотив Пловдив в среща от 13-ия кръг на Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички