Левски е близо до това да подпише нов спонсорски договор с още една букмейкърска къща?


Левски е близо до това да подпише нов спонсорски договор с още една букмейкърска къща?
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1722 0

Българският гранд Левски е напът да подпише спонсорски договор с още една букмейкърска компания, която да налива пари на "Герена", пише "Тема Спорт"!

Преди време "сините" парафираха с Palms bet, който стана генерален спонсор на отбора и веднага започна работа по оздравяването на клуба. Букмейкърската къща дори има свой човек в Надзорния съвет на Левски в лицето на Венцислав Димитров и вече почти изцяло пое функцията на администрацията, в опит да стабилизира финансовото състояние на 26-кратните шампиони на България. 

Изданието твърди, че тимът от стадион "Георги Аспарухов" води преговори с 8888.bg, която отскоро е на българския пазар и двете страни са близо до това да сложат подписите си под взаимно обвързващ договор!

Смята се, че Левски и тази букмейкърска къща могат да си бъдат от полза един на друг - "сините" ще получат свежи пари, а тя ще заяви по-сериозно присъствието си в страната.

През вчерашния ден пък се появи информацията, че Станимир Стоилов ще направи всичко възможно, за да върне Божидар Краев на "Герена" - подробности четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички