Станислав Ангелов: Защо да се връща Мъри? Иди ми, дойди ми, всеки ден!


Станислав Ангелов: Защо да се връща Мъри? Иди ми, дойди ми, всеки ден!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

12923 0

Бившата звезда на Левски Станислав Ангелов коментира ситуацията около треньорския пост в клуба. Той изрази мнение за свършеното от временния наставник Елин Топузаков, за назначението на Николай Костов и слуховете за завръщането на Станимир Стоилов.

"Доста нещо промени Елин Топзуаков. Пускаше едни, вадеше други от състава. С Костов сме имали откъслечни разговори. Винаги е имало уважение между нас. Имам добри впечатления от него като треньор и човек. Нямам обаче детайлни наблюдения. След като е избран, трябва да надгради, за да се продължи това, което се прави в последните 2 години", заяви Ангелов пред "Мач Телеграф".

"Защо да се връща Мъри, нали си отиде. Иди ми, дойди ми, всеки ден. След като се затвори една страница, се отварят други. Няма какво да коментираме и обсъждаме. Безкрайно много уважавам Станимир Стоилов. Имали сме хубави моменти и емоции. Разбирахме се чудесно. Има своя визия, но е решил – не му харесва и си тръгва.

Бил съм в подобна позиция - да виждаш, че някои работи са нередни. Левски е обществен клуб с голямо влияние. Ако знаеш, че нещо не е редно, хвърляш себе си в кофата. Ако ме взимате мен на работа, трябва да сте наясно, че имам свои методи. Стоилов е безкомпромисен. Ако знае, че този начин на работа няма да стане, защо трябва да се мъчи? Все едно да копаем на бетон и да садим. Има си собственици, те имат друга визия, но отговорността е тяхна", каза още шефът на Левски-Раковски.

"Стоилов каза, че тръгне ли Иво Ивков, ще го последва. Шефовете си решават, в крайна сметка. Но Мъри няма как да си престъпва думата. Аз сега управлявам клуб и виждам какво е - 20-30 съдби се решават при мен. А с Левски са хиляди хора, които страдат ежеминутно", допълни той. Същевременно, Ангелов си пожела ръководители във футбола като Илиана Раева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички