Известен фен на Левски избухна: Нямаме място на стадиона срещу Ботев


Известен фен на Левски избухна: Нямаме място на стадиона срещу Ботев
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3270 0

Иван Христов, познат от телевизионния екран като водещ и продуцент е един от най-известните "левскари" в телевизионното пространство. Той и екранният му колега - Андрей Арнаудов, никога не са крили любовта си към Левски, а Христов дори бе потърсен за голямо интервю от синия канал "Трибуна Левски" в Youtube.

Той не пропусна да коментира и темата около наказанието на "сините", което лиши клуба от едно домакинство пред публика заради ексцесиите по време на символичното домакинство на ЦСКА във Вечното дерби през миналия уикенд. Тук, за разлика от мнозинството "сини" привърженици, Иван Христов изрази по-различно мнение от масовото:

"Няма обективна гледна точка, защото всички сме субективни същества. Лично мое мнение е, че стореното от Левски е недопустимо. Когато имаш наказание да домакинстваш без публика, едва ли не е престъпно да правиш декларации и да ходиш да играеш с фенове. Смятам, че не е правилно. Трябва да си изтърпим наказанието, а да се протестира срещу БФС има други начини. Защото в момента наистина се влиза в едно непознаване на материята. Това наказание, ако го нарушиш, ти не правиш проблеми на БФС, а правиш проблеми на себе си, нарушавайки европейски правила.

То (наказанието) ще се мултиплицира, след това ще стане за още един мач, вече и с пари. Ако те продължават, накрая могат да ни изгонят и от професионалната лига. В крайна сметка ще навредим на себе си, защото сме потъпкали правила, които не трябва да потъпкваме. Това не означава, че не можеш да се събереш пред сградата на БФС и да ги "сринеш". Това можеш да го направиш, но не и да нарушаваш правилата. Съжалявам, ако ви разочаровам. Левски наистина не дава добър пример, големият клуб не прави така! Истината е, че хората нямат място на стадиона в този мач", обясни Иван Христов.

Известният привърженик коментира и много други теми, свързани с любимия клуб. Включително участието му в Управителния съвет на клуба по времето на Иво Тонев и подготовката на специален игрален филм за Георги Аспарухов-Гунди.

Вижте какъв медал получи една от големите звезди на тима - Ивелин Попов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички