Ивелин Попов ще помага на Левски не само на терена - още бразилци идват на "Герена"?


Ивелин Попов ще помага на Левски не само на терена - още бразилци идват на "Герена"?
Снимка: facebook.com/levskiofficial

5802 0

На 17 май Левски официално представи Ивелин Попов, а самият футболист даде интересна пресконференция, по време на която трудно успя да сдържи сълзите си (можете да си припомните думите му във връзката).

*На този етап бившият капитан на националния отбор на България не е започнал тренировки със "сините", тъй като все още се възстановява от лека контузия.

"Блиц" твърди, че Попето ще помага на клуба не само с изявите си на терена, но и с тези извън него. Изданието пише, че опитният футболист е препоръчал двама играчи на Станимир Стоилов, които да бъдат привлечени на "Герена" през идното лято.

Съобщава се, че те са бразилци, а от Левски вече са се свързали с тях, тъй като треньорът ги е харесал и предстои да бъдат уточнени детайлите по договорите им!

Не се споменава на какви позиции на терена се подвизават тези футболисти, но се уточнява, че заключителните преговори ще бъдат проведени в България, тъй като те искат да се уверят на място в предлаганите им условия...

Вижте още: Във Франция за Хосе Кордоба: "Със сигурност това е футболист, който трябва да бъде държан под око"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички