Удар за Левски и Станимир Стоилов: Твърд титуляр аут за няколко месеца?


Удар за Левски и Станимир Стоилов: Твърд титуляр аут за няколко месеца?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5859 0

Централният нападател на Левски - Билал Бари е получил сериозна контузия на коляното, предава "dsport.bg". Травмата може да е толкова сериозна, че да се наложи дори операция. 

Инцидентът се е случил по време на вчерашната тренировка, като медията предава, че наблюдаващите заниманието Наско Сираков и Даниел Боримиров са изглеждали доста угрижени. 

Мароканецът ще мине медицински прегледи, за да се разбере с точност колко е сериозна контузията. Опасенията са, че стрелецът може да е скъсал връзки на коляното, което е една от най-сериозните травми във футбола.

Отсъствието на Бари определено ще повлияе на Левски и Станимир Стоилов, тъй като от пристигането на специалиста, нападателят е неизменна част от титулярния състав и макар да не отбелязва много голове работата му на терена е отлична. 

Припомняме, че "сините" нямат друг изявен централен нападател, като Илиян Стефанов е играл на тази позиция при нужда. Днес Левски гостува на Локомотив София, а ето къде може да гледате срещата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички