Станимир Стоилов разкри дали има оферти за футболисти на Левски


Станимир Стоилов разкри дали има оферти за футболисти на Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3241 0

В последните близо 30 часа в медийното пространство се появиха информации, че Левски е отхвърлил две оферти за свои футболисти - в първия случай ставаше въпрос за Хосе Кордоба, а във втория за Уелтън.

В интервю пред YouTube канала "Gourmet Football", старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов разкри, че в офисите на "Герена" има оферти за над 2 милиона лева за двама футболисти, без да споменава техните имена:

"Преди 6 месеца зимата казах, че няма нито едно предложение за наш футболист и за 1 стотинка. Шест месеца по-късно в клуба реално имаме предложения за двама наши играчи за над 2 милиона лева. Това е положителна стъпка в работата на целия клуб", бяха думите на Стоилов, който за пореден път заяви, че ако финансовата ситуация го наложи, той е готов да разпродаде целия отбор и да играе с юноши:

"Ако не реагираме в близките месеци по най-добрия начин - левскарите, компаниите, фирми, спонсори, да създадем един нов спонсор на Левски, със суми около 2-3 милиона на година, реалността да се разпродава отборът естествено е належаща. Казах - не ми е приятно Левски да има задължения към когото и да е било. Аз съм последният човек, който иска да трупаме задължения или да добавяме нови".

"Казал съм го, че ако трябва, ще играя с юноши заради спасението за Левски - няма никакъв проблем. Левски няма да изпадне, ще се задържи в Първа лига", каза още треньорът на 26-кратните шампиони.

Левски - Спартак Варна по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от Първа лига?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички