Мъри: Бих заменил "Синята приказка" с изчистване на Левски от задълженията


Мъри: Бих заменил "Синята приказка" с изчистване на Левски от задълженията
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1589 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви, че пред него има по-важна задача от това да повтори "Синята приказка" на "Герена". Той призна, че има сериозни притеснения за бъдещето на клуба. 

"Спортно-технически не мога да обещая, че ще достигнем постиженията от периода на "Синята приказка", достигайки четвъртфинал за Купата на УЕФА. Дори сега не ни допускат вече в този турнир – Лига Европа. Отделно, красивите игри и начинът на игра на този отбор трудно можем сега да го достигнем.

Бих заменил първата приказка с това да изчистим Левски от всички задължения и ангажименти, които има. Това ще бъде по-голямата победа. Ако успеем да извадим клуба от тежкото състояние – игрово и финансово, ще бъде тройно по-голям успех от "Синята приказка", заяви Мъри пред подкаста "Gourmet Football".

"Ще създадем условия на следващите, които ще работят в клуба, да стъпят на една бизнес основа. Защото Левски в момента е изцяло бизнес проект. Да могат да го развият до други висини. Преди го оставихме на печалба, но, за съжаление, ние, левскарите, успяхме да го докараме до големи минуси. Притесненията са ми напълно сериозни за бъдещето на клуба", допълни той. А ето как, според "Ултрас Левски", може да се спаси финансово клубът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички