Известен отбор е изпратил оферта на Левски за Хосе Кордоба?


Известен отбор е изпратил оферта на Левски за Хосе Кордоба?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.b

3063 0

В офисите на стадион "Георги Аспарухов" е пристигнала официална оферта за един от най-добрите футболисти на Левски - Хосе Кордоба, твърди "Тема Спорт".

Изданието пише, че след като преди време унгарският гранд Ференцварош бе "хвърлил око" на полузащитника Андриан Краев, сега е решил да стартира офанзива за централния бранител.

Пояснява се, че получената оферта е била за 500 000 евро + 10% от стойността на евентуален бъдещ трансфер на панамеца, но ръководството на "сините" категорично е отхвърлило това предложение!

21-годишният Кордоба се присъедини към 26-кратните шампиони на 1 юли 2021 година и впоследствие, под ръководството на Станимир Стоилов, се превърна в един от най-добрите на "Герена". До момента е изиграл точно 23 мача, в които се е отчел с 1 асистенция. Договорът му с клуба изтича на 30 юни 2025 година.

В края на материала се допълва, че не е изключено Левски да прибегне до продажба на Кордоба или друг основен футболист, но това ще се случи чак след като минат мачовете с ПАОК от квалификациите на турнира Лига на конференциите, които са на 21 юли (в София) и 28 юли (в Солун).

Вижте още: Защо Левски подписа договор с Жереми Петрис само до края на 2022 година?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички