Стоилов: Не очаквам големи промени, има време да мисля за ПАОК


Стоилов: Не очаквам големи промени, има време да мисля за ПАОК
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1687 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори пред медиите преди мача на отбора със Спартак Варна. Хасковлията призна, че се е концентрирал изцяло за мача с варненския тим от Първа лига и далеч не мисли за препятствието - ПАОК. Известен факт е, че столичани ще се изправят срещу гръцкия гранд в мач от втория рунд от Лига на конференциите.

„Неприятно беше да стартираме със загуба, но и няма да мислим дълго време за нея. В подобен момент трябва да го забравим. Играчите също оценяват загубените точки. Петрис вече тренира с нас вече и трябва да видим доколко е добре кондиционно. Ще преценяваме до колко може да участва. Хич не съм доволен от представянето и начина, по който игра Блажевич“, каза Стоилов.

„Уелтън тренира от два дена, Роналдо от вчера. Вторият имаше болки в гърлото, но те отминават. Няма съмнения за ковиди и така нататък. Ако могат, и двамата ще играят. Роналдо пропусна три тренировки и трябва да навакса, за да бъде във форма. Нямаме много време за мислене, тъй като след 4 дена играем в Европа и Левски трябва да е „под пара“. Искам всеки да е готов, тъй като влизаме в сгъстен цикъл и трябва всички да са максимално готови и трябва всички да се готвят на максимални обороти. Цунами засега като информация имаме ще отсъства 2 седмици и всичко ще се следи според движението на травмата. Ако върви добре, ще ускоряваме, ако не, ще забавяме. Надяваме се до седмица да започне тренировки. По медицинските изявления травмата не е толкова сериозна колкото си мислехме. На този етап нулева част не е фокусирана върху ПАОК. В неделя ще мислим за тях, тъй като имаме мач у нас преди това. Сега искам всички да мислим за мача със Спартак Варна. От неделя имам достатъчно време да се запозная с тяхната игра. Сега трябва да покажем добро лице срещу следващия опонент, да покажем ритъм“.

„Моите надежди са, че Петрис ще успее да влезе в стратегията и начина на стила на игра на Левски и да имаме добро сътрудничество. Всичко зависи от представянето му. Не можем да си позволим излишни финанси и със средствата, които имахме за десен защитник. Това е от финансова гледна точка. Очаквам да видя Левски както игра първото полувреме в Бистрица – агресивно, гордо, смело и да вкарва голове. Спартак е историчекси клуб, който дълго време беше аут от елита. Завърна се и виждам, че има много привърженици на техния отбор. Показаха и интелигентна игра като за новак в групата. Имаха нещастие да загубят, но това е футболът. Спартак Варна е отбор, който тепърва ще намира своето място в елита. Като имаш такава подкрепа, вярвам, че ще бъдат стабилен отбор у нас“, каза още хасковлията.

„Големи забележки към играчите си не съм направил, имам такива към реализацията на моментите и кошмарните 10 минути, които изиграхме. Пропуските са част от футбола. Не можем да очакваме големи промени, тъй като знаете бройката ни на играчи. Утвърждавам сега игрови стил и всеки трябва да се бори за мястото си. Ще има мисъл и за следващите мачове, но сега трябва да върнем отбора на пътя на победите. Освен Цунами, ще видим какви други размествания може да правим. Не мисля, че Здравко може да напусне Левски под някаква самосиндикална форма. Привържениците ни доказват, че Левски е жив, докато хората и феновете мислят за клуба си. Имаме нужда от помощ, а тя не беше помолена, а те сами инициираха тази инициатива. Трудят се, за да може нашият стадион да изглежда добре. Хвалбите са излишни – просто това показва обичта на хората към Левски. Повече отколкото дори е нужно, но дано има повече такива неща. Като клуб трябва да сме „отворени“ към такива неща. Ние трябва по-сериозно да работим всички, за да може феновете само да идват на мачове и да си купуват артикули. Надявам се да продължим заедно“, завърши треньорът.

А кой гранд иска Кордоба, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички