Станимир Стоилов разказа в Турция защо напусна Левски: "Намигна" към Наско Сираков?


Станимир Стоилов разказа в Турция защо напусна Левски: "Намигна" към Наско Сираков?
Снимка: Levski.bg

15463 0

При представянето му като старши треньор на втородивизионния турски Гьозтепе Станимир Стоилов бе запитан за бившия си тим. Както е отлично известно, за последно Мъри води любимия си Левски.

Той бе попитан защо е напуснал "сините", като отговори с няколко изречения. Стоилов припомни в какъв момент се е върнал и че е стабилизирал отбора, като накрая сподели, че не е харесвал начина, по който се управлява клубът, чийто мажоритарен собственик е Наско Сираков.

Защо Мъри напусна Левски?

"Може би всички знаят историята защо си тръгнах от Левски. Това е моят клуб. Играх там девет години, бях треньори повече от пет години и половина. Постигнахме страхотни успехи. Върнах се в много труден момент, когато Левски беше пред фалит.

Работихме с екипа ми година и половина и качихме отбора на магистралата, нека така да го кажем. Вече Левски не е заплашен от фалит. Не харесвам обаче начина, по който се управлява клубът и затова напуснах" - сподели Стоилов.

При представянето си начело на Гьозтепе Станимир Стоилов показа самочувствие и заяви, че вижда футбола по различен начин - ето какви цели си постави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички