Бивш футболист с призив към Левски, назова и 4-ма "сини", които трябва да преосмислят спортната си форма


Бивш футболист с призив към Левски, назова и 4-ма "сини", които трябва да преосмислят спортната си форма
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4629 0

В днешния 22-ри ноември (сряда) Левски гостува на Дунав Русе в мач от 1/16-финалите за Купата на България, който ще стартира в 18:00 часа.

В коментар пред "Мач Телеграф", бившият играч на "сините" Михаил Вълчев отправи призив към състава на Николай Костов: "Левски трябва да играе стегнато и отговорно в Русе. Футболистите трябва да бъдат мобилизирани, защото знаем срещу нас такива отбори с какво желание играят".

"Трябва да се подходи внимателно. Ще има много ротации в редиците на "сините". Дано не подценят нещата. Не би трябвало това да се случва. Мачът трябва да се спечели на всяка цена. Купата е една от целите на тима, защото през първенството може и да "изпуснем влака" за Европа. Дано поне да се борим докрай за Купата. Надявам се да победим", добави Вълчев, който след това назова 4-ма футболисти, които "трябва да преосмислят спортната си форма":

"Тази пауза на отбора се надявам да се отрази добре на футболистите. Сега беше добър моментът да се възстановят най-вече психически от слабите резултати напоследък. Някои играчи трябва да преосмислят спортната си форма. В това число са Роналдо, Рикардиньо, Цунами, Петрис и др. Трябва по-сериозно да играят, защото на тях се разчита много. Те са в Левски, за да помагат", изтъкна бившият нападател.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Дунав Русе назова силните страни на Левски и обяви: Всички сме в настроение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички