Станимир Стоилов пред феновете на Левски: Надявам се с общи усилия да вървим напред


Станимир Стоилов пред феновете на Левски: Надявам се с общи усилия да вървим напред
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1005 0

Ръководните лица в Левски проведоха среща с почитателите на "сините" в морската столица Варна преди гостуването на местния Спартак. На митинга присъстваха наставникът Станимир Стоилов, изпълнителният директор Ивайло Ивков, както и председателят на Управителния съвет - Даниел Боримиров.

С феновете от Варна и околността бяха разисквани актуални теми относно състоянието и пътя, по който върви клуба, както и сдружението "Левски на левскарите".

Ето какви бяха думите на Мъри Стоилов:

"Имахме вече една среща във Варна. Знам и виждам какъв огромен интерес има от присъствието на мачовете. Знам също, че основните въпроси винаги, които вълнуват левскарите е какво се случва с отбора на терена. На моменти през годините се бяхме концентрирали дали ще се случи нещо на терена. Допуснахме други неща да излязат извън контрол и сега се надявам с общи усилия да вървим всички напред", каза Стоилов.

"Имахме и добри, и лоши моменти от предишната срещата във Варна досега. Онзи ден отново видях препълнен сектор. Днес споделих, че трябваше да отворят и другия сектор, за видят какво е публика. Доволен съм и щастлив, че имаме взаимно разбирателство и подкрепата. Напредваме във всяко естество. Имаме и създадени начини за помагане на клуба, за сдружението "Левски на левскарите", за други кампании".

"Има какво да си говорим, да си кажем истината. Тя някой път трудно се преглъща или трудно човек я асимилира. Нещата са напреднали. После ще съм по-конкретен. В игрови план чак толкова големи забележки нямаме, имаме като резултат. Трябва да подобрим завършващата фаза от играта. Това са проблеми, които всички си ги знаем и ще коментираме без никакви проблеми", добави още специалистът.

Съвсем наскоро пък Стоилов взе важно решение за свой ключов играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички