Станимир Стоилов пожела Левски да се управлява като Реал Мадрид и Барселона (ВИДЕО)


Станимир Стоилов пожела Левски да се управлява като Реал Мадрид и Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5998 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, направи важна стъпка към големите промени в ръководството на клуба. Той се кандидатира за член на Управителния съвет на "Левски на Левскарите".

Специалистът сподели за сдружението, че то трябва да е стожер на левскарщината, както и че новият Управителен съвет трябва да изпълни предвиден план за работа.

Обичаният от футболистите и феновете треньор на клуба сподели какво го е амбицирало да се включи в предстоящите изборите около Управителния съвет:

Амбицията е, за да може да продължаваме да популяризираме сдружението, което е моя мечта от много дълго време, защото в света големите клубове се управляват точно под тази форма като Байерн, Реал Мадрид и Барселона. Виждате, че исторически стоят като топ клубовете в света. Това е просто една добра идея, която се развива и се оказва като най-голямата организация на феновете на Левски. С моето присъствие в сдружението искам да заявя, че искаме да го развиваме и популяризираме".

"Аз мисля, че като за начало имахме един добър старт на сдружението, защото хората, които се занимаваха със създаването и учредяването, а след това и на Управителния съвет свършиха страхотна работа. Периодът е прекалено кратък, за да даваме някакви оценки, но аз виждам положителните неща. Оценката ми е изключително положителна и за това смятам, че сдружението, Управителният му съвет и председателят няма от какво да се срамуват. Трябва да продължим да развиваме сдружението „Левски на Левскарите", категоричен е Станимир Стоилов.

"Целта на сдружението е да се обединим и да помагаме на Левски, най-вече с членския внос, който ще влиза като финансова помощ за клуба – това беше идеята, а не да се измества идеята за сдружението, че иска да вземе акциите. То трябва да помага финансово на клуба и да бъде стожер на левскарщината. Това беше първоначалната идея и трябва да я развиваме.

Новият Управителен съвет и старият, няма значение, трябва да продължи развитието си и същевременно има план, по който се работи, но трябва и да се доразвие и да се работи по него. Накрая на този Управителен съвет и на председателя да се направи отчет точно какво е свършено по плана, а не да говорим като не се знае какво си свършил. Това се прави, за да можем ние членовете да питаме от тях какво са свършили“, добави старши треньорът на Левски.

Вижте какви финансови проблеми възникнаха около Драган Шолак!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Из архива: Григор отказа на три страни, домакини на Голям шлем, да играе за тях

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава нерядко да влиза в устите на критиците, които...

Реклама
Най-четени новини

виж всички