От Левски поканиха феновете от Хисаря на "Герена" за среща със Сираков, те не са съгласни


От Левски поканиха феновете от Хисаря на "Герена" за среща със Сираков, те не са съгласни
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3395 0

От Левски са отговорили на феновете си в Хисаря, които поискаха среща със собственика на клуба Наско Сираков. Тяхната цел беше да има дискусия за бъдещето на Левски с човека, който най-добре може да отговори на въпросите им.

Представител на "сините" се е свързал с фенклуба в града и е обявил, че Сираков е готов да се срещне с тях, но в своя офис на "Герена". Феновете обаче обявиха, че не това са целяли с поканата си. те се стремят към среща с легендата за фенове от целия регион. Ето какво написаха от "Синя крепост Хисаря" в мрежата:

"Днес получихме отговор от представител на ръководството на ПФК Левски, по повод нашата покана за среща с г-н Наско Сираков. В него се казва, че той е на разположение да се срещне с нас в офиса на клуба.

Благодарим за отправената покана за лична среща в офиса на клуба, но нашата идея е различна! Все пак вярваме, че Той ще намери време да се види с нас, така, като успя да го направи преди месец в други градове от страната.

Явно сме останали недоразбрани – идеята ни е срещата да е широко достъпна и отворена за всички фенове от региона, а именно Пловдив, Карлово, Сопот, Асеновград, Панагюрище, а не само за членовете на нашата организация. Бихме искали срещата да е отворена за всички, които изпитват загриженост за бъдещето на любимия ни клуб.

Това цели избягване на елемента „посредничество“ от наша страна в отношенията между собствениците и ръководителите на клуба от една страна и „сините“ привърженици от друга!"

Междувременно, Сираков беше поканен на среща с фенове и в Кюстендил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички