Тити Папазов "избухна": Комплексите на Стоилов ми струваха 125 000 лв, притискаше Наско Сираков за Ивков


Тити Папазов "избухна": Комплексите на Стоилов ми струваха 125 000 лв, притискаше Наско Сираков за Ивков
Снимка: Lap.bg

29622 0

Президентът на баскетболния тим на Левски - Константин Папазов, за пореден път обърна внимание и дискутира актуалните теми във футболния клуб. 

Пред "Неформално с Георги Петков" Тити направи много любопитни разкрития относно сериозните ултиматуми, поставени от бившия треньор на тима Станимир Стоилов към мажоритарния собственик Наско Сираков за евентуалното му оставане начело на "сините".

От казаното стана ясно, че Мъри е бил в основата на това Даниел Боримиров да стои далеч от директорския пост в клуба за сметка на Иво Ивков. Освен това, Стоилов поискал и сериозна сума от ръководството, част от която под формата на неустойка.

Натиск върху Сираков

"Стоилов беше поставил ултиматум на Сираков - да не назначава Даниел Боримиров за директор. Поради тази причина, в онзи момент въпросната длъжност се заемаше от Иво Ивков. Това е истината", започна Папазов и продължи.

Минус 125 000 лв. заради Мъри?

"Освен онези 70 000, Мъри поиска и 28 000 неустойка. После каза, че адвокатката му имала претенции. От Борда си мислеха, че съм луд, когато им казах да му ги дадем. За да угодим на егото и комплексите на Мъри Стоилов трябваше да платя 125 000 лева, за да си спазя думата. Никой не ми ги е върнал. Нарече ме лъжец, а това няма как да е истина, аз си държа на думата", допълни още той.

Стоилов от своя страна изненада всички, появявайки се на мач от Първа лига (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички