Станимир Стоилов: Не съм доволен от решението на БФС


Станимир Стоилов: Не съм доволен от решението на БФС
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1875 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви, че не е доволен от решението на Апелативната комисия към Българския футболен съюз, която отмени наказанието за един домакински мач без публика и наказа "сините" само с частично затваряне. Мъри обаче смята, че отборът не трябва да търпи никакво наказание, след като "няма доказана повреда на лицето".

"Труден мач. Доволен съм от победата. Отборът се представи под това, което очаквах. Не бяхме агресивни в атака и защита. Игра толкова, колкото да спечели. Искам повече динамика, агресия и да отбележим втори гол. Трябва да играем доста по-добре", започна Мъри.

"Нямахме достатъчно живец. Просто играхме, за да вземем трите точки. Трябваше да натиснем по-агресивно и да отбележим втори гол. В линията на защитата се справихме добре. В атака не успяхме да отнемаме топката по-агресивно.

Очаквам да играем добре срещу Ботев пред нашата публика. Левски трябва да играе на ниво. Имаме време, за да си подобрим и динамиката, и всичко. Ноа започна да тренира, ще видим кога ще вземе участие. На този етап защитниците се справят на ниво.

Не съм доволен от решението на БФС. След като казват, че няма доказана повреда на лицето, трябваше да отменат наказанието, както отмениха на други отбори", каза още Станимир Стоилов.

Ето как треньорът на Берое коментира загубата от Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички