Треньорът на Берое посочи основната причина за загубата от Левски


Треньорът на Берое посочи основната причина за загубата от Левски
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2545 0

Наставникът на Берое Николай Киров призна след загубата от Левски, че неговият тим все още търси точната схема на игра, с която да се противопостави на съперниците си. Киров заяви, че Берое се опитва да промени доста неща в играта си, особено в атака, но "лошото е, че го правим по време на полусезона".

"Стремим се да променим доста неща, най-вече в атака. Все още гледаме да налучкваме схемата, с която да се противопоставим на противниците. Лошото е, че не зарадвахме нашите привърженици. Лошо е и че не създадохме много положения", започна Киров.

"С тренировки ще станат нещата, ще видим с коя схема ще изглеждаме по-офанзивно, продължаваме, ще залагаме повече на атаката. В началото имаше леки неточности, но това е нормално, когато се сменя схемата.

Лошото е, че го правим по време на полусезона. Не трябва да се притесняваме, а да работим, това е самата истина. Трябва да изглеждаме по по-различен начин. На този етап няма нови и най-вероятно няма да има нови попълнения. Нормално е, когато имаш негативни резултати, настроението да е понижено", каза още Киров.

А ето мнението на Станимир Стоилов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички