Ивелин Попов след дебютния си гол: Искам Левски да стане шампион!


Ивелин Попов след дебютния си гол: Искам Левски да стане шампион!
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1128 0

Ивелин Попов отбеляза дебютния си гол за Левски, който се оказа и победен в двубоя срещу Берое в Стара Загора. Той бе избран за Играч на мача, а след срещата сподели, че още когато е дошъл в клуба е заявил пред съотборниците си, че иска Левски да стане шампион.

"Ще се съглася, наистина доста труден мач за нас. Но знаете, отбор като Левски, ако иска да се бори за нещо по-значимо, ще има доста такива мачове. Още май месец казах на моите колеги, че искам да станем шампиони. Ще има много такива мачове, в които ще се иска характер, битка", каза Попов.

"Знаете, че старши треньорът Мъри Стоилов ме познава от доста дълги години. Знае във всеки един мач къде да ме използва. Важното е отборът да побеждава и да вървим нагоре.

Дебютният ми гол? Разбира се, че се радвам. Знаете колко дълги години чаках да направя своя дебют и се радвам, че успях да вкарам. Всеки следващ мач ще бъде най-важен и най-труден. Искам да поздравя хората от Стара Загора за прекрасния терен, който са осигурили. Наистина е удоволствие да се играе на такъв терен", добави още Ивелин Попов.

Ето какво каза Мъри Стоилов след победата на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички